Food and beverage

BRC globālais pārtikas nekaitīguma standarts

BRCGS Global Standard for Food Safety

Contact us:

Vai nepieciešama papildu informācija?

Jā, lūdzu

Vai vēlaties gūt priekšstatu par izmaksām?

Pieprasījums pēc cenas

BRC globālais pārtikas nekaitīguma standarts tika izveidots, lai nodrošinātu piegādātāju atbilstību un mazumtirgotāju spēju garantēt viņu pārdoto pārtikas produktu kvalitāti un drošību. Mūsdienās to visā pasaulē izmanto kā pamatu jebkuram biznesam (mazumtirgotājiem un pārstrādātājiem), lai palīdzētu drošas pārtikas ražošanā un uzticamu piegādātāju izvēlē.

BRCGS globālais pārtikas nekaitīguma standarts ir viens no darbības rīkiem, ko visbiežāk izmanto pienācīgai pārbaudei un piegādātāju apstiprināšanai. Sistēma samazina kopējās piegādes ķēdes pārvaldības izmaksas un paaugstina klientu, piegādātāju un patērētāju drošības līmeni. Standarts, kas tiek uzskatīts par biļešu tirdzniecību, ir arī lieliska iespēja parādīt sava uzņēmuma apņemšanos nodrošināt pārtikas nekaitīgumu, kvalitāti un likumību un strādāt pie pastāvīgas uzlabošanas.

BRCGS globālo pārtikas nekaitīguma standartu tagad lielākā daļa pārtikas mazumtirgotāju un ražotāju ir akceptējuši kā līdzvērtīgus citiem salīdzināmiem pārtikas nekaitīguma standartiem, piemēram, IFS, SQF un FSSC 22000.

Kāds ir standarts?

Galvenie mazumtirgotāji Apvienotajā Karalistē bija noraizējušies par pārtikas nekaitīgumu viņu tiešās atbildības dēļ incidenta gadījumā. Lai kontrolētu situāciju, mazumtirgotāji pieprasa, lai visi pārtikas piegādātāji tiktu sertificēti pēc specializēta standarta, lai nodrošinātu, ka viņi ievēro kvalitātes un drošības prasības, kā arī likumīgās prasības.

Prasības standartā ir saistītas ar kvalitātes vadības sistēmu un HACCP sistēmu, ko atbalsta detalizētas priekšnoteikumu programmas, tas ir, GMP (laba ražošanas prakse), GLP (laba laboratorijas prakse) un GHP (laba higiēnas prakse) prasību kopums.

Kāpēc sertifikācija ir noderīga manam biznesam?

BRCGS globālais pārtikas nekaitīguma standarts ļauj jūsu organizācijai:

  • Sniedziet pierādījumus par apņemšanos un, ja notiek pārtikas nekaitīgums, arī tiesisko aizstāvību, ievērojot "pienācīgas rūpības" koncepciju. *
  • Izveidojiet un izmantojiet vadības sistēmu, kas var palīdzēt jums labāk izpildīt pārtikas kvalitātes / drošuma prasības un atbilstību likumdošanai, īpaši atsaucoties uz tiesību aktiem, kas piemērojami valstīs, kur galaprodukts tiek patērēts.
  • Nodrošināt rīku pārtikas nekaitīguma uzlabošanai un līdzekļus, lai efektīvi uzraudzītu un izmērītu pārtikas nekaitīgumu.
  • Veicināt produktu atkritumu samazināšanu, produktu pārstrādi un produktu atsaukšanu.

Kā es varu sagatavoties sertifikācijai?

Uzņēmumiem, kuri labi plāno, bieži būs priekšrocības un tie būs labāk sagatavoti sertifikācijai. Ir svarīgi, lai jūs un jūsu uzņēmums būtu pozitīvi noskaņoti, apņēmīgi un noteiktu skaidrus mērķa datumus ieviešanai un novērtēšanai.

Tas iekļauj:

  • Kvalitātes vadības sistēmas izveide.
  • Juridisko prasību noteikšana.
  • Īpašo pārtikas nekaitīguma apdraudējumu un attiecīgo kontroles pasākumu identificēšana un dokumentēšana (HACCP sistēma).
  • Noteikt piemērojamo labu ražošanas praksi / labu higiēnas praksi, ieskaitot kaitēkļu apkarošanas programmu, aprīkojuma un ēkas uzturēšanas programmu, mājturības un tīrīšanas programmu un visas īpašās standarta prasības.
  • Ieviest visus nepieciešamos strukturālos uzlabojumus.

Kāpēc sadarboties ar mums?

Pārtikas un dzērienu nozarē mēs palīdzam klientiem visā pasaulē sasniegt izcilību pārtikas nekaitīguma un kvalitātes, vides pārvaldības, piegādes ķēdes pārvaldības un produktu ilgtspējības jomā. Sadarbojoties ar klientiem, mēs veidojam ilgtspējīgu uzņēmējdarbības sniegumu un radām akcionāru uzticību.

* Spēja pierādīt, ka ir veikti visi saprātīgi pasākumi, lai izvairītos no starpgadījumiem.

Contact us:

Vai nepieciešama papildu informācija?

Jā, lūdzu

Vai vēlaties gūt priekšstatu par izmaksām?

Pieprasījums pēc cenas

Related services you might find interesting: